Lediga jobb

Uthyrare till Leksandsbostäder

Leksandsbostäder är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb.
Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg.

 

Vi söker nu två nya kollegor – en Uthyrare med inriktning bosociala frågor och en Uthyrare med inriktning marknadsföring.

Vill du bidra, utvecklas och trivas är Leksandsbostäder rätt plats för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Uthyrare hos oss arbetar du med allt från publicering av lediga lägenheter till färdiga kontrakt. Du utvecklar arbetssätt, bistår med ekonomiska analyser samt gör uppföljningar. Du ansvarar även för uthyrning och marknadsföring av Leksandsbostäders lokaler, förråd och bilplatser och är behjälplig i vår kundtjänst. Du hantera överlåtelser och förhandlingar samt ser över och omförhandlar avtalsvillkor. Arbetsuppgifterna ställer krav på ett trevligt bemötande och en säljande inställning, då du har täta kontakter med hyresgäster och bostadssökande via besök, telefon och e-post. Du söker även upp potientiella kunder, håller i visningar och erbjuder anpassningar till kunder.

I rollen som Uthyrare med inriktning bosociala frågor arbetar du även med att förbättra förutsättning för människor som av olika orsaker har svårt att finna bostad på den ordinarie bostadsmarknaden. Du har ett nära samarbete med kommunens sociala sektor och integrationsenhet, arbetar aktivt med vår störnings- och kravhanteringsprocess och är kontaktskapande mot andra myndigheter. Du arbetar även med ständiga förbättringar och utvecklar det bosociala uppdraget i samverkan med övriga kollegor, med målet att bli mer delaktiga i förbyggande bosociala aktiviteter, bland annat i samverkan med Hyresgästföreningen.

I rollen som Uthyrare med inriktning marknadsföring ansvarar du, utöver rollen som Utförare, även för ta fram och implementera en kommunikationsplan för hur vi skall synas på hemsidan, i sociala medier och i övriga marknadsföringsaktiviteter. Till din hjälp utbildar du ”lokala” redaktörer. Du ansvarar även för att komplettera vår bostadsködatabas med olika marknads-/kundundersökningar samt deltar i utvecklandet av tillvalssystem.

Du anger vilken av de två tjänsterna du söker, vid avlämnandet av din ansökan.

Om arbetsplatsen

Leksandsbostäder ägs av Leksands kommun och är kommunens största bostadsföretag. Förutom det egna fastighetsbeståndet förvaltar vi kommunens skolor och förskolor samt kommunens gator, vägar, parker och offentliga platser. Bolaget har 40 anställda och omsätter cirka 115 Mkr.

Enheten Ekonomi- och verksamhetsstöd består av sex medarbetare som leds av Ekonomichefen. Gruppen har ett nära samarbete med varandra och med övriga kollegor.

Din profil

Du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning för uppdraget eller likvärdig erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har god systemkunskap och vana av att arbeta med datorn som arbetsverktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska på god nivå. Tidigare erfarenhet av arbete med allmännyttan och med uthyrning av bostäder och/eller lokaler är meriterande likväl som kunskaper i hyresjuridik och lokalhyresjuridik. B-körkort är ett krav.

Du har ett utpräglat sinne för service och gör gärna det ”lilla extra” och är proaktiv, ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Du har ett stort socialt engagemang och intresse för människors utveckling och livsvillkor. Du är ansvarstagande, affärsmässig, driven och trivs med att arbeta operativt men kan även tänka strategiskt för att utveckla och effektivisera arbetet. Du känner dig trygg med att fatta beslut samt vara handlingskraftig i olika typer av svåra situationer. Du är noggrann och välorganiserad med en positiv framtoning och en hög social kompetens samtidigt som du har stor integritet och personlig mognad. Du är även flexibel, vilket är viktigt i en liten grupp där vi hjälper varandra vid behov.

Vi erbjuder dig

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift. Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

Din ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum

Vi går löpande igenom inkomna ansökningar, så vänta inte med att ansöka.

Sista ansökningsdag är 2022-09-18.

Tillsättning sker efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här

  • Sista ansökningsdatum: 2022-09-18
  • Yrke: Uthyrare
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid

Kontakt:
Ekonomichef Eva Gustavsson
eva.gustavsson@leksand.se, 0247-805 04